Caramitru: "România lor se îmbogățește, a noastră sărăcește"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Caramitru spune că economia României a crescut cu 5% pentru că salariile mari "ale politrucilor angajați de stat și pensiile speciale au crescut cu 30%". Acesta a mai spus că politicienii se îmbogățesc pentru că îndatorează românii. 

"România lor se îmbogățește, a noastră a tuturor sărăcește.

Aflam azi ca economia României a crescut cu 5% in primul trimestru. Da - pentru ca salariile mari ale celor câțiva politruci angajați de stat și pensiile speciale au crescut și cu 30%. Restul trăiesc din ce in ce mai prost - salariile din privat si pensiile cresc încet si inflația a explodat - deci oamenii sunt aruncati in sărăcie. Sute de mii de conturi sunt poprite. Industria a crescut cu doar 1%. Statul nu mai investește nimic. 3-400’000 de oameni se îmbogățesc din banii celorlalți care sărăcesc. In medie - e bine cică.

Ei se îmbogățesc pentru ca ne îndatorează pe noi toți, nu investesc nimic și ne arunca economia in aer. Avem cele mai mari deficite din Uniunea Europeană. Suntem intr-un avion care își pierde aripile, cu prea putina benzină, cu motoarele in flăcări și cu piloți nebuni și orbi. Ei au parașute, noi nu. Prăbușirea va fi de sus și va fi groaznică dacă nu ii oprim. Trebuie sa schimbam piloții înainte de catastrofă. Trebuie să votăm!", a scris Andrei Caramitru pe pagina de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel