Caramitru: „Dăncilă ne spune că tradițiile românești includ ȘPAGA. Oamenii sunt FORȚAȚI să dea șpagă, hoților”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andrei Caramitru, consilier al președintelui USR, reacționează, printr-un mesaj, la informația zilei de ieri conform căreia premierul Viorica Dăncilă le-a explicat socialiștilor europeni care îi reproșau corupția din România, că ceea ce Vestul interpretează ca fiind corupție este de fapt „doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulțumi”.

„În sfârșit ne spun cu subiect și predicat ce cred și susțin ei. Primul ministru PSD ne spune că tradițiile românești includ șpaga. E culturală cică. Nenorociților ...

E uite de asta exista USR. Pentru că marea majoritate a românilor nu cred in așa ceva. Nu dă nimeni șpagă când merge la mall, la un spital privat, când cumpără ceva pe internet, când merge cu Uber-ul da? Pentru că nu e nevoie. Servicii private și civilizate.

Citește și Europarlamentar: „Dăncilă a zis că NU există CORUPȚIE în România"

Oamenii sunt FORȚAȚI să dea șpagă de voi - hoților. Pentru că altfel nu pot obtine nimic de la statul vostru pesedist. Un stat falimentar - care nu e in stare sa facă 1km de autostradă, un spital sau măcar să mute WC-urile din curțile școlilor. Un stat care fură tot, ne gazează, ne bate și ne omoară cu zile.

Dar lasă - stați voi cu cei pentru care furtul și șpaga sunt un mod de viață. Există un loc special pentru oamenii cu asemenea "valori". In 2 metri pătrați și cu zăbrele. Conform legii. Și valorilor Europene”.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel