Carambol pe A4, în Italia. Un român a murit pe loc: Dumitrache a fost să-și vadă fiica și se îndrepta spre casă, unde îl aștepta un alt copil

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Carambol pe A4, în Italia. Un român a murit pe loc: Dumitru a fost să-și vadă fiica și se îndrepta spre casă, unde îl aștepta un alt copil. FOTO: captură corrieredelveneto.corriere.it
Carambol pe A4, în Italia. Un român a murit pe loc: Dumitru a fost să-și vadă fiica și se îndrepta spre casă, unde îl aștepta un alt copil. FOTO: captură corrieredelveneto.corriere.it

Un carambol a avut loc astăzi, pe autostrada A4, din Soave (Verona) spre Montebello, în jurul orei 14.30. Un român, în vârstă de 70 de ani, a murit pe loc în cumplitul accident. 

Tragicul accident a avut loc pe tronsonul dintre Soave și Montebello. Dumitrache C., în vârstă de 70 de ani, care se întorcea acasă din Elveția, și-a pierdut pe loc viața.

Dumitru avea domiciliul în Padova și se întorcea din Elveția, unde a fost să o viziteze pe una dintre cele două fiice, și se îndrepta spre casă, unde cealaltă fiică îl aștepta în zadar.

Mașina lui a fost implicată într-un accident cu alte patru mașini între Soave și Montebello. După ce a lovit o dubă, vehiculul românului a ajuns pe banda alăturată de unde sosea o altă mașină și l-a lovit cu forță.

 

Dumitrche a murit pe loc

 

Pompierii au intervenit pentru a-l extrage din fiarele contorsionate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Trupul neînsuflețit a fost predat personalului Suem 118.

Între timp, ambulanța a transportat un șofer ușor rănit, implicat în carambol, la spitalul San Bonifacio.

Cauzele și dinamica coliziunii vor fi clarificate acum de agenții subsecției poliției rutiere Verona Sud, care, la dispoziția autorității judiciare, au confiscat trei dintre cele cinci vehicule implicate.

Tronsonul de autostradă a fost închis pe cele trei benzi, cu excepția celei de urgență. S-au format aproximativ 20 de kilometri de cozi de mașini. În cele din urmă, drumul a fost redeschis în jurul orei 17.00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel