CANDIDATURA Vioricăi Dăncilă. Buzatu: "Nu ar mări şansele PSD"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: PSD Vaslui / Facebook
Sursa foto: PSD Vaslui / Facebook

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat anunţul Vioricăi Dăncilă, care nu ar refuza să intre în cursa pentru preşedinţia României dacă PSD va dori acest lucru. Liderul filialei din Vaslui susţine că sunt variante mai bune, întrucât Dăncilă nu ar mări şansele partidului să câştige alegerile.

"Eu cred că desemnarea candidatului Partidului Social Democrat sau a unei coaliţii din care să facă parte PSD e o chestiune mult mai complicată şi zilele acestea vom timă să analizăm toate ipotezele. Anunţul doamnei Dăncilă, dacă va deveni realitate, ar lămuri foarte repede, dar asta nu înseamnă că ar mări şansele noastre extraordinar de mult ca şi câştigători al acestui tip de alegeri.

Citeşte şi: Dăncilă CANDIDAT. Liviu Pop: "Nu este nimic SENZAŢIONAL"

Eu cred că este nevoie de o coaliţie mai largă, astfel încât candidatul propus să aibă cea mai mare relevanţă şi să aib, din capul locului, o şansă foarte mare. Nu trebuie să ignorăm candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu. Este o personalitate politică remarcabilă, este foarte cunoscut şi cred că ar putea fi o variantă.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: "ALOO, doamna Dăncilă, nu de LAŞITATE vă suspectăm, ci de altceva!"

În sondajul CURS a aparut doamna Firea. Populaţia are cea mai mare încredere. Trebuie luată în calcul și această variantă. Trebuie luate în calcul și variantele anunțate de PSD. Domnul Eugen Tedorovici, Șerban Nicolae. Nu sunt guru în PSD să dau varianta cea mai bună", a declarat Dumitru Buzatu, la Realitatea TV.

Citeşte şi: CANDIDAT PSD. Dăncilă: "Dacă partidul o va cere, nu voi da semne de LAŞITATE"

Viorica Dăncilă a declarat astăzi că dacă PSD va vedea candidatura sa ca fiind singura soluţie pentru alegerile prezidenţiale, va accepa ceea ce spune partidul.

"Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat și eu să sprijin acel candidat", a spus Dăncilă, la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel