CANDIDAT PSD. Dăncilă: "Dacă partidul o va cere, nu voi da semne de LAŞITATE"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Declaraţii inedite din partea premierului Viorica Dăncilă, cu privire la candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale. Dăncilă susţine că dacă partidul îi va cere să intre în cursa electorală, nu lăsa să se creadă că este "un om laș".

Întrebată dacă va accepta să candideze la preşedinţia României din partea PSD, Viorica Dăncilă a oferit un răspuns rezervat, dar nu exclude această variantă "dacă partidul o va cere".

"Nu am luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim-ministru, președinte PSD îl voi sprijini cu toate forțele, cu tot partidul astfel încât să câștige alegerile prezidențiale.

Citeşte şi: Dăncilă, ÎNŢEPĂTURI la adresa lui Klaus Iohannis: "Nu suntem guvernul PREŞEDINTELUI"

Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat și eu să sprijin acel candidat.

Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susținut de către toate organizațiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noștri, simpatizanților noştri, dar și a altor cetățeni pentru că eu sper într-un scor bun.

Citeşte şi: Iohannis o DESFIINȚEAZĂ pe Dăncilă: "O încercare JALNICĂ de manipulare". VIDEO

Dacă nu există altă opțiune care, efectiv, să ne ducă spre a merge în turul do, a câștiga alegerile, atunci dacă partidul o va cere, nu voi face un pas înapoi", a declarat Viorica Dăncilă, într-un interviu pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel