Iohannis o DESFIINȚEAZĂ pe Dăncilă: "O încercare JALNICĂ de manipulare". VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care o acuză de "manipulare jalnică".

Președintele Klaus Iohannis a făcut, miercuri, o declarație de presă în care a comentat rezultatele din rapoartele GRECO.

"Doamna prim-ministru, prevalându-se de rezultatul referendemului, într-o jalnică încercare de manipulare a opiniei publice, ne anunță că dumneaei nu dă Ordonanțe în domeniul Justiției.

Doamna prim-ministru ignoră faptul că Guvernul are drept de inițiativă legislativă, deci are posibilitatea de a elabora un proiect de act normativ care să cuprindă măsurile necesare de punere în acord a legislației din domeniul Justiției cu voința cetățenilor și cu recomandările organismele europene", a spus președintele Klaus Iohannis.

Urmărește conferința de presă COMPLETĂ:

 

Comisia GRECO și-a exprimat, în cadrul unui raport, regretul pentru lipsa de progrese din România în privinţa măsurilor de combatere a corupţiei.

România a făcut foarte puţine progrese în adoptarea de măsuri pentru a preveni corupţia în rândul parlamentarilor, judecătorilor şi procurorilor şi pentru a răspunde la îngrijorările legate de controversata sa reformă a sistemului judiciar, atrage atenţia organismul anticorupţie al Consiliului Europei, GRECO, în două rapoarte făcute publice marţi, exprimându-şi preocuparea profundă în special în legătură cu faptul că autorităţile române au ignorat complet recomandarea de a se renunţa la crearea secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel