Rareş Bogdan: "ALOO, doamna Dăncilă, nu de LAŞITATE vă suspectăm, ci de altceva!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Rareş Bogdan a taxat-o pe Viorica Dăncilă, imediat după ce a declarat că nu ar exclude o candidatură la prezidenţiale dacă partidul îi va cere acest lucru, spunând că nu vrea să se creadă că este un om laş.

"O, țară tristă, plină de humor". Nu știți, e posibil să ia un partid un scor cu minus? Păi ce, credea cineva că-și vor da jos 2 premieri după câteva luni de la câștigarea alegerilor cu 46% și că o vor unge în fruntea Executivului pe această tanti? No vedeți? Orice e posibil. Aloo, doamna Dăncilă, nu de lașitate vă suspectăm, ci de altceva! Suspiciuni rezonabile", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: CANDIDAT PSD. Dăncilă: "Dacă partidul o va cere, nu voi da semne de LAŞITATE"

Viorica Dăncilă a declarat astăzi că dacă PSD va vedea candidatura sa ca fiind singura soluţie pentru alegerile prezidenţiale, va accepa ceea ce spune partidul.

"Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat și eu să sprijin acel candidat", a spus Dăncilă, la DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel