Canada. ROMÂNCA Emma Neagu a MURIT la doar 15 ani. A impresionat juriul la „Românii au talent” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânăra de 15 ani care a impresionat juriul din acest sezon al emisiunii Românii au talent, Emma Neagu, a murit la vârsta de 15 ani. 

Anunțul a fost făcut de o organizație caritabilă din Canada, acolo unde Emma s-a născut și unde s-a implicat în nenumărate acte de caritate care sprijineau copiii cu aceeași afecțiune ca a ei, devenind un far de speranță și putere pentru cei care o cunosc și nu numai.

„Emma a iubit gimnastica, dansul, pisicile sale Snowy și Jollie. A încercat să dea totul în tot ceea ce a făcut, a fost extrem de competitivă și și-a trăit viața într-un mod pe care majoritatea oamenilor nu îl fac. Atunci când cancerul a încercat să o doboare, ea s-a ridicat, a luptat, a devenit un om mai bun în tot ceea ce face și a încercat să lupte și pentru alții.

Emma nu a vrut să fie amintită drept adolescenta bolnavă de cancer. Ea vrea să fie amintită și să rămână în memoria colectivă drept o luptătoare, un om care a căștigat lupta cu viața și care și-a dedicat viața și viziunea pentru a clădi speranță pentru cei din jurul ei”, se anunță într-o postare a organizației.

Aceasta a devenit cunoscută în România după ce a participat la concursul „Românii au Talent”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel