Camion scăpat de sub control: A strivit mai multe mașini și a lovit o țeavă de gaz

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Româncă, acuzată de camătă. Dobânda uriaşă pe care o percepea lunar
Româncă, acuzată de camătă. Dobânda uriaşă pe care o percepea lunar

Un camion a scăpat de sub control pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, în această dimineața, și a lovit mai multe mașini. Autovehiculul a lovit și o țeavă de gaz, pe care a rupt-o.

În accident au fost implicate patru maşini. Motivele nu sunt cunoscute, însă se pare că un autocamion nu a mai putut opri și a mai lovit, în acest fel, alte trei maşini. Potrivit ISU Cluj, au fost înregistrate numai pagube materiale, însă a existat pericol de explozie după ce o conductă de gaz a fost spartă, relatează realitatea.net.

Ulterior, s-a recurs la întreruperea gazului în acea zonă, întrucât exista pericol de explozie. Persoanele implicate în accident, din cele patru maşini, au fost consultate de către echipele de salvare ajunse la faţa locului. 

 

Gazul în zonă a fost întrerupt, întrucât exista pericol de explozie

 

"O autospecială a asigurat măsuri de prevenire și stingerea incendiilor în urma avarierii unei conducte de distribuție a gazelor, într-un eveniment rutier produs pe Calea Turzii, în apropierea Pieței Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au oprit distribuirea gazului de pe conducta respectivă, limitând astfel scăpările de gaze. La fața locului intervine o echipă a distribuitorului de utilități pentru remedierea avariei. De asemenea, s-au luat măsuri pentru stabilizarea autovehiculului ieșit în afara părții carosabile, până când acesta va putea fi înlăturat de acolo de către proprietar", a transmis ISU Cluj.

 

Accident teribil: Un român a murit, după impactul violent dintre o motocicletă și o mașină

 

Un alt accident cumplit a avut loc recent pe centura de nord a Craiovei, unde un motociclist a murit. Bărbatul în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un autoturism.

Polițiștii ajunşi la faţa locului au constatat că mașina şi autovehiculul pe două roți s-au ciocnit violent, iar, în urma impactului, motociclistul a murit pe loc. Conducătorul auto, un bărbat de 65 de ani, a fost verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit deja un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 65 F s-a produs un accident rutier.

,,La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că  un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Ghercești, pe DN 65 F, dinspre Filiaşi către Balş, la intersecţia cu strada Aviatorilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 59 de ani, din Craiova, care circula din sens opus", au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Motociclistul a decedat pe loc

 

În urma impactului, conducătorul motocicletei a decedat la fața locului. Potrivit polițiștilor, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit polițiștilor, aceștia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt in desfasurare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul în care bărbatul și-a pierdut viața.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel