Călugăr, infectat cu COVID-19, sparge geamurile salonului și fuge din spital

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România

Un călugăr infectat cu noul coronavirus de la Mănăstirea-focar Lainici a fugit din spitalul din Târgu Cărbunești. După ce a fost găsit de polițiști, călugărul a fost internat la secția de Psihiatrie. Acesta s-a ales și cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Călugărul a fost depistat cu SARS CoV-2 în urmă cu câteva zile, însă nu prezentat simptome. Așa că s-a decis izolarea lui la Mănăstirea Lainici alături de alți călugări care fuseseră și ei confirmați pozitiv cu noul coronavirus. 

Imediat cum a aflat că este pozitiv, călugărul a fugit din izolare și a fost găsit de polițiști într-o comună din județul Gorj. Pentru că reprezenta un pericol pentru sănătatea populației, polițiștii au decis internarea lui la spitalul suport-COVID din Târgu Cărbunești. Nici aici călugărul nu s-a liniștit. A spart geamurile de la salon și a fugit din nou. 

După câteva ore, oamenii legii l-au găsit și au decis internarea acestuia în secția Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre, informează Antena 3. În același timp, i s-a întocmit și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în formă continuată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel