AJUTOR. Câinele PROTESTATAR din Galaţi îşi caută STĂPÂN

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Pușa, cățelușa  mascotă al protestelor din Galaţi îşi caută stăpân. Pușa a fost adoptată de gălățenii care participau la proteste după incendiul de la Colectiv. 

Acțiune de salvare pe Facebook a cățelușei mascotă a protestelor de la Galați

Puşa are opt ani și s-a aciuat pe lângă oamenii care se adunau zilnic în faţa Prefecturii Galați și îi însoţea la marşuri, devenind o mascotă a protestelor stradale.

„Cum să nu ne-o amintim pe Puşa? Eu mi-o amintesc şi pe Corina, alergând după căţeluşă, printre maşini, pe mijlocul străzii, să nu o lovească vreo maşină”, a scris un gălăţean pe Facebook.

Într-o zi, Pușa nu a mai apărut la proteste, iar protestatarii au aflat că a fost prinsă de hingheri şi au găsit-o în padocul Primăriei. Reprezentanţii unei asociaţii au luat-o și au dus-o în propriul padoc iar de atunci îi caută un stăpân.

Puşa e căţelul protestelor, foarte multă lume a văzut-o atât la marşul pentru animale, cât şi la protestele Colectiv din stradă. Era acolo printre oameni, alerga printre picioarele manifestanţilor, făcea atmosferă, lătra. Este un câine cu spirit liber, iubeşte oamenii şi simte când ei au o revoltă. Este un câine pe care noi l-am îndrăgit imediat, l-am luat la noi în adăpostul , l-am îngrijit, deparazitat, vaccinat. Am făcut eforturi să nu-i lipsească nimic, chiar dacă şi resursele noastre sunt limitate şi avem în permanenţă nevoie de donatori. Puşa îşi caută însă un stăpân care să-i ofere libertatea de care are nevoie. Ea nu se poate adapta într-un loc închis, ea adora să alerge, să se joace, să fie tot timpul printre oameni”, a declarat directorul Asociaţiei Ajutaţi-l pe Lăbuş, Corina Grigore, scrie realitatae.net

Pușa - proteste Galați

Pușa - proteste Galați

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel