Cadavrul unui bărbat mort de șase luni, găsit de copii într-o pădure de lângă Suceava. Poliția, apel la populație

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat mort de şase luni a fost găsit de câţiva copii, într-un cartier din Suceava, iar poliţiştii au făcut un apel la oameni pentru a-l identifica. 

Poliţiştii din Suceava fac cercetări într-un caz misterios. Un cadavru aflat în stare avansată de putrefacţie a fost găsit marţi, într-o zonă greu accesibilă, împădurită, între cartierul Zamca şi comuna Şcheia.

Descoperirea macabră a fost făcută de câţiva copii, care şi-au alertat speriaţi părinţii.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba de un bărbat decedat de cel puţin 6 luni de zile. O parte din cadavru era mumificată şi împrăştiată de animale. Partea superioară a corpului era spânzurată de un copac.

Cel puţin în primă fază nu s-a putut stabili cine este persoana decedată. În haine nu s-au găsit documente, iar dispariţii recente din zona Sucevei nu corespund cu semnalmentele victimei.

Poliţia face apel la persoanele care ar putea avea informaţii despre un bărbat dispărut de cel puţin 6 luni de zile, în încercarea de a stabili despre cine este vorba, relatează portalul comunașcheia.ro.

Descoperire macabră și în Valea Usturoiului, acolo unde cadavrul unui bărbat, găsit atârnat de un copac

 

Cadavrul unui bărbat cu vârsta între 20 și 30 de ani a fost găsit, duminică, în pădure, pe Valea Usturoiului, județul Maramureș. 

Conform IPJ Maramureș, Poliția Baia Mare a fost sesizată de către un cetățean că în zona denumită Valea Usturoiului a fost găsit cadavrul unui bărbat, cu vârsta de aproximativ 20 - 30 de ani.

O echipă de cercetare din Poliție și salvamontiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări și stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Surse locale declară că bărbatul s-ar fi spânzurat, iar trupul său ar fi acolo de mai bine de 10 zile, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel