Cadavrul unui bărbat, găsit într-o pivniță din Franța. Ar fi fost bătut până la moarte. Polița cere ajutorul consulatului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_franceza_ancheta
politia_franceza_ancheta

Cadavrul unui bărbat declarat dispărut a fost descoperit pe 8 ianuarie în pivnița unui pavilion. Oamenii legii iau în calcul  ipoteza unei reglări de conturi în comunitatea moldovenească. În prezent, autoritățile franceze au luat legătura cu consulatul Republicii Moldova pentru a stabili identitatea victimei. 

 

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în seara zilei de vineri, 8 ianuarie, în beciul unui pavilion din Arnouville (Val-d’Oise). O persoană a sunat la secția de poliție și a anunțat că unul dintre cunoscuții săi nu a dat niciun semn de viață de câteva zile, scrie leparisien.fr

Forțele de securitate s-au deplasat în casa respectivă, unde locuiau bărbați originari din R. Moldova. Polițiștii au verificat casa, însă nu au reușit să-l găsească pe bărbatul respectiv. Ulterior, anchetatorii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din apropiere și au remarcat că, într-adevăr, bărbatul dispărut a intrat în pavilion și nu a mai ieșit de acolo.

Cadavrul bărbatului a fost găsit, ulterior, în pivniță. Fusese ascuns sub o saltea și învelit cu o pătură. Primele constatări ale medicului legist au arătat că ar fi vorba despre o crimă. „Victima a fost bătută până la moarte”, a spus o altă sursă, citată de leparisien.fr. În prezent, forțele de ordine au luat legătura cu consulatul R. Moldova pentru a identifica victima. Deocamdată, motivul crimei rămâne un mister.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel