Bunuri contrafăcute în valoare de peste un milion de lei, depistate în Portul Constanța

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bunuri contrafăcute în valoare de peste un milion de lei, depistate în Portul Constanța
Bunuri contrafăcute în valoare de peste un milion de lei, depistate în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 1.190 bucăți căști pentru telefon mobil  şi  240 bucăți răzătoare, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

În data de 14.06.2021, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu, şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti.

Astfel, au fost descoperite 1.190 seturi de căști pentru telefon mobil  şi  240 articole de uz casnic (răzătoare) susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Bunurile, în valoare de peste 1.200.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel