Bucureștiul în carantină. Raed Arafat: "Nu s-a pus în discuție"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Carantinarea Bucureștiului nu a fost pusă în discuție, iar ședința care va avea loc duminică la Prefectura București va avea ca temă prelungirea măsurilor deja existente, a anunțat, sâmbătă, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat. 

Arafat a fost întrebat, de jurnaliști, după o ședință la Ministerul de Interne, pe tema situației epidemiologice, dacă va fi carantinată Capitala, acesta spunând că subiectul nu a fost luat în discuție.

„Nu (nu va fi carantină în București – n.r.). Mâine (duminică - .r.) va fi o ședință la Prefectura București, dar este pe prelungirea măsurilor actuale, nu pe carantină (...). La acest moment nu s-a pus în discuție carantinarea Bucureștiului. Ilfovul a venit cu carantinarea mai multor localități și am semnat toate propunerile făcute pe baza datelor pe care le au, iar mâine Bucureștiul urmează să aibă ședință pentru prelungirea măsurilor care sunt implementate de 14 zile și care vor fi prelungite”, a spus Arafat, potrivit Mediafax.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, în București este, sâmbătă, de 4,85 la mie.

În ultimele 24 de ore, în Capitală au fost înregistrate 1.433 de cazuri noi de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel