EXCLUSIV  Bucureștenii iau cu asalt magazinele. Cozi la farmacii și supermarketuri - FOTO EXCLUSIV

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Bucureştenii au luat cu asalt farmaciile şi magazinele, speriaţi că autorităţile le vor închide, deşi autoritățile nu au făcut niciun anunţ în acest sens.

Zeci de oameni stau la coadă în ultimele zile în faţa farmaciilor.  De asemenea, vineri, o parte din rafturile supermarketurilor erau goale tot din cauza oamenilor panicați care au cumpărat tot ce au găsit, de la pâine până la conserve şi carne.

Directorii marilor magazine transmit, însă, că au stocuri suficiente și că oamenii nu ar trebui să cumpere dacă nu au nevoie.

"Încurajăm achiziţia responsabilă. A face stocuri mari acasă ar putea la un moment dat să se transforme într-o problemă pentru că toate acestea au termene de valabilitate", a declarat George Bădescu, director general al Asociației Marilor Reţele Comerciale din România, potrivit Mediafax.

În imaginile surprinse de ȘtiriDiaspora într-un magazin Lidl din Sectorul 5 al Capitalei se pot observa rafturile goale pentru anumite tipuri de produse, în special cele congelate. Vineri, la ora 15.00, angajații magazinului se străduiau din greu să aprovizioneze marfa lipsă.

Foto (exclusiv)

 (w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel