BREXIT. Ambasada României la Londra, INFORMAȚII cu privire la drepturile ROMÂNILOR

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Pagina oficială a Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord conține o nouă rubrică dedicată Brexit-ului. 

„Prin această resursă, se urmărește promovarea noului sistem de înregistrare a statutului cetățenilor europeni pe teritoriul Marii Britanii precum și a sesiunilor de informare din perioada următoare organizate de Ambasada României la Londra în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene, celelalte Ambasade ale Statelor Membre precum și alți parteneri de cooperare”, se arată în comunicatul transmis de Ambasadei României la Londra.

Citește și Studiu: Brexitul ar putea lăsa MILIOANE de oameni în SĂRĂCIE extremă

Pentru informarea cetățenilor români vor fi făcute periodic postări cu privire la Brexit pe paginile de Facebook ale Ambasadei /Consulatului României la Londra.

Cetățenii români au posibilitatea a contacta ambasada la numărul de telefon (+44) (0) 7503 882992, de luni până vineri, între orele 9.00-16.00. Această linie telefonică este dedicată exclusiv persoanelor care necesită asistență consulară în procesul de înregistrare a noului statut.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel