Bode, despre polițiștii din Pitești acuzați de omor: „Nu este corect să punem semnul egal între tragedie şi restul acţiunilor Poliţiei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
lucian bode
lucian bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că nu este corect să fie pus semnul egal între tragedia de la Piteşti şi restul acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, subliniind că răspunderea este individuală.

„Răspunderea este individuală. Nu este corect să punem semnul egal între tragedia de la Piteşti şi restul acţiunilor desfăşurate de către Poliţia Română. Este greşit să generalizăm, pentru că, zilnic, în ţară avem mii de intervenţii ale Poliţiei Române care se desfăşoară corect, în urma cărora sunt salvate vieţi”, a spus Bode, într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei conducerii PNL.

Citește și Poliţistul care l-a trântit la pământ pe românul care a murit sufocat a furat în trecut din banii unui bătrân înșelat prin metoda Accidentul

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat, vineri, în timp ce era evacuat de poliţişti de pe o terasă din municipiul Piteşti, unde izbucnise un incendiu.

Moartea bărbatului a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, a declarat, duminică, medicul-şef Dan Manu, care a prezentat rezultatele autopsiei.

În acest caz, procurorii au reţinut doi poliţişti, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă şi loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel