Bobonete, supărat pe Clotilde Armand și Nicușor Dan: "Sper să aveți parte toată viața de asta"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Actorul Mihai Bobonete spune că strada pe care trebuie să meargă zilnic, aflată în nordul Bucureștiului este un dezastru și le-a transmis un adevărat "blestem" primarului Nicușor Dan și lui Clotilde Armand. 

Pe lângă mesajul acid adresat celor doi primari, actorul Mihai Bobonete a atașat și o serie de fotografii a drumului pe care trebuie să se deplaseze zilnic împreună cu cei doi copii ai săi. 

"Jandarmeriei 375–390 Anul 2022. Primar General al Capitalei Nicușor Dan. Primar Sector 1 Clotilde Armand. Sper ca toate drumurile pe care le mai aveti de facut in viata asta sa fie la fel ca bucata asta de sosea pe care merg de 10 ori pe zi eu impreuna cu cei doi copii ai mei care ma intreaba tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani incoace sa puna un asfalt! Aaaa de fapt m-am razgandit, sper sa aveti numai drumuri ca acesta toata viata asta si dupa ea la fel si mai sper ca intr-o zi, astora care ocupa functii atat de inalte sa vi se faca atat de rusine de incompetenta si de neputinta, incat sa vi se rupa pantalonii in cur la fiecare stranut pana la 90 de ani si sa gasiti tot timpul coaja de nuca in cozonac! Sa nu-mi incepeti acum ca nu tine de noi, ca e la capitala, ca mai sunt situatii…Acum o saptamana am auzit o declaratie care reflecta fix potenta unui Primar:” Eu stiu ca toate linoleurile din tramvaiele bucurestene trebuiesc schimbare dar nu avem bani!” Domnul Nicusor, eu stiu ca as face surf dar nu am placa si mai stiu unele lucruri dar nu am chef si mi-e si scarba sa vi le spun ca sigur gasiti o scuza la toate. Doamna Clotilde sunteti cel mai degeaba," a scris Mihai Bobonete pe contul său de Facebook. 

1. -imagine fara descriere- (drum-de-pamant.jpg)

Reacția lui Clotilde Armand, la scurt timp după postarea lui Mihai Bobonete

 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a reacționa la o oră după ce postarea actorului Mihai Bobonete a început să se răspândească în mediul online. 

"Bună ziua. Această porțiune aparține de Primăria Capitalei iar Primăria Sectorului 1 nu are cum să intervină. Nu are cadru legal. Anul trecut am mai reamintit asta. Acum, pentru disconfortul creat eu sunt pregătită să îmi cer iertare tuturor locuitorilor din zona asta. Dar scuzele mele nu vor asflata drumul și nici nu vor folosi. Așa că am sunat la Administrația Strazilor să se ocupe de drum.Să nu se mai repete situația voi propune Consiliului local un proiect de hotărâre prin care să preluăm noi strada Jandarmeriei la Sectorul 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel