Blugi cu talie înaltă pentru femei – slim sau clopot?

Editor Team |
Data publicării:

Deoarece au devenit pentru totdeauna parte a modei feminine, în fiecare sezon capătă statutul de cea mai tare tendință. Pantalonii din denim sunt baza garderobei femeilor și un must have atemporal. Dar, atunci când vine vorba despre modelele cu talie înaltă, ce blugi domnesc supreme pe podiumuri și în magazin?

Blugi de damă la modă – ce stiluri și culori sunt propuse de designeri în acest an?

 

De la cea mai la modă culoare a sezonului – albastru clasic, până la albastru spălat- puternic vopsit designeri de top demonstrează că nu te vei plictisi niciodată de pantalonii din denim și că ideile pentru modele noi, din ce în ce mai neconvenționale nu se vor termina niciodată. Cel mai important lucru este însă că până și cele mai extravagante stiluri își găsesc amatorii. Nu e de mirare că podiumurile sunt pline de modele care nu îți favorizează neapărat silueta sau de cele care arată ca și cum le porți de ani de zile. Cei mai la modă blugi de damă nu sunt sexy. Mai degrabă, sunt comozi, nonșalanți, lejeri și puțin ”uzați”. 

Multe case de modă lansează blugi cu talie înaltă damă super largi sau slim. Blugii de acest tip au apărut în colecțiile Louis Vuitton, Balenciaga și chiar în colecțiile Victoria Beckham, renumite pentru croielile elegante. Blugii cu talie înaltă tip clopot, care au cucerit lumea modei în anii 70, se află printre preferințele femeilor. Iar blugii rupți și cei tip boyfriend, care au apărut în colecțiile brandurilor de top streetwear, nu se demodează. Și dacă ești credincioasă iubiților tăi blugi slim, există o veste bună pentru tine: în ciuda prevalenței croielilor largi, unii designeri au decis să le mai dea o șansă, iar în lanțurile de magazine vei găsi toate variantele de culoare posibile ale acestui model iconic!

2. -imagine fara descriere- (blugi-de-dama-la-moda-ce-stiluri-si-culori-sunt-propuse-de-designeri-in-acest-an.jpg) 

Blugi cu talie înaltă – cu siguranță, da!

 

Croială la modă? Cu siguranță merită să alegi o pereche de blugi cu talie înaltă cu nasturi și un picior lat care se îngustează la gleznă. Acest model a fost promovat de casele de modă, precum Chanel și de multe vedete, inclusiv Bella Hadid, iar tendința a fost imediat preluată de lanțurile de magazine. Efectul? Pantalonii din denim sunt în prezent unul dintre cei mai la modă blugi de damă pe care îi poți purta atât zilnic - cu sandale plate și tricouri cu dungi, cât și la birou - cu un sacou drăguț, cămașă clasică și tocuri înalte. Un plus suplimentar pentru confort. Te vei simți foarte confortabil în acești blugi pe care îi poți găsi în categoria https://modivo.ro/m/femei.html a magazinului MODIVO!

De ce au devenit blugii cu talie înaltă tip clopot un model iubit de toate fashionistele adevărate?

 

De ani de zile, blugii cu talie înaltă tip clopot din denim au revenit în topul preferințelor- pantaloni care, contrar aparențelor, subliniază în mod strălucit silueta! Dacă îți place stilul boho , acest model va fi perfect pentru tine. Mai ales în combinație cu o cămașă albă cu volane, bijuterii etnice și o geantă din răchită. În ediția „sporty”, inspiră-te din street style: asortează-ți pantalonii din denim cu o cămașă din denim sau un top strâmt și pantofi sport. 

Obține inspirație pentru stil cu acești blugi la modă din arhivele de modă din anii 70 și pe Instagram. Cu toate acestea, trebuie să știi că blugii tip clopot arată cel mai bine în compania unui trenci clasic, bej, a accesoriilor din piele întoarsă, a franjuri și a culorilor precum maro, violet sau fucsia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel