Biscuiți cu ciocolată de casă, cea mai bună și simplă rețetă dintre toate!

Biscuiți cu ciocolată de casă, cea mai bună și simplă rețetă dintre toate!
Biscuiți cu ciocolată de casă, cea mai bună și simplă rețetă dintre toate!

Biscuiții cu ciocolată sunt cu siguranță cei mai delicioși dintre toți.

Vestea bună este că prepararea biscuiților cu ciocolată de casă este foarte, foarte, foarte ușoară și oricine, chiar și un copil - cu supravegherea unui adult - îi poate pregăti fără dificultate.

Practic ceea ce aveți nevoie este să cunoașteți măsurătorile corecte, să aveți un cuptor care funcționează bine și, bineînțeles, să aveți o poftă mare.

Ingrediente:

250 de grame de făină de grâu

200 de grame de unt nesărat

100 de grame de zahăr

40 grame praf de cacao

1 vârf de sare

1/2 linguriță praf de copt

 

Biscuiți cu ciocolată de casă - Mod de preparare

 

Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că untul ar trebui să fie la temperatura camerei, dacă l-ați avut în frigider scoateți-l cu puțin timp înainte.

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

Amestecați untul cu zahărul într-un castron mare folosind un mixer electric sau dacă preferați metoda veche cu o lingură de lemn. Faceți-o până când aceste două ingrediente sunt integrate și faceți o cremă.

Adăugați treptat făina de grâu, cacao, drojdie și un praf de sare. Continuați să amestecați până când se formează un aluat neted.

Luați o foaie de copt și acoperiți-o cu hârtie rezistentă la grăsimi.

Frământați bile mici, de dimensiunea unei mingi de golf, puneți-le pe tavă și stiviți-le cu o furculiță, o linguriță sau degetele. Asigurați-vă că există spațiu între fiecare biscuite înainte de a le introduce în cuptor.

Acum coaceți timp de 20 de minute.

Amintiți-vă că unele cuptoare gătesc mai repede decât altele, astfel încât acest timp de 20 de minute ar putea fi mai mic în cazul dvs., ar trebui să aveți grijă cu acest lucru.

Odată ce biscuiții sunt gata, scoateți-i din tavă, frământați mai multe bile, aplatizați-le și continuați coacerea până când toate sunt terminate.

Lasă-i să stea la temperatura camerei. Pot fi depozitate la frigider, dar vor deveni foarte tari mai târziu. Recomandarea mea este să le mănânci pe loc. Dacă nu, păstrați-i într-un loc răcoros și uscat.

Puteți face cookie-urile dvs. de ciocolată și mai delicioase și mai originale cu oricare dintre aceste idei:

La aluatul pentru biscuiți, chiar înainte de a face bilele, adăugați bucăți de ciocolată cu lapte sau orice baton de ciocolată.

De asemenea, puteți pune bucăți de nuci pe ele.

Acoperiți-le cu afine.

O linguriță de scorțișoară măcinată în amestec adaugă o notă aromată delicioasă.

Pune M & Ms pe ele!

 

[citeste si]

 

 

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy