Biscuiți crocanți de ciocolată. Aveți nevoie de două ingrediente pentru un desert delicios, cu doar 50 de calorii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Biscuiți crocanți de ciocolată. Aveți nevoie de două ingrediente pentru un desert delicios, cu doar 50 de calorii
Biscuiți crocanți de ciocolată. Aveți nevoie de două ingrediente pentru un desert delicios, cu doar 50 de calorii

Cei mai crocanți și delicioși biscuiți de ciocolată sunt întotdeauna perfecți pentru pauza de cafea, pentru o gustare sănătoasă și gustoasă cu familia, la sfârșitul unei mese. Această rețetă este genială, dietetică și rafinată. Și vestea bună nu se termină aici: oferă mai puțin de 50 de calorii, sunt făcuți din doar 2 ingrediente,  se prepară în 5 minute și nu se coc în cuptor. Vestea proastă este că dispar cu viteza luminii.

Proaspeți și delicați, acești biscuiți în cuceresc pe toți: și copii, și adulți. Rețeta este foarte ușoară, deoarece acești biscuiți sunt făcuți din orez pufos și ciocolată neagră. Dacă nu aveți la dispoziție orez pufos, nu vă faceți griji, puteți folosi orice altă cereală, rezultatul va fi la fel de bun!

Desert ușor din două ingrediente. Este gata în 10 minute și nu conține zahăr

Iată ingredientele:

50 grame de ciocolată neagră,

100 grame de orez sau cereale integrale.

 

Biscuiți crocanți de ciocolată. Aveți nevoie de două ingrediente pentru un desert delicios, cu doar 50 de calorii. Prepararea

 

Într-o cratiță sau în cuptorul cu microunde se topește ciocolata, care, apoi se transfer într-un castron. Adăugați cerealele și amestecați perfect. 

Încercați și: Brioșe de ciocolată. Fără lapte, unt și zahăr. O porție are mai puțin de 200 de calorii

 

Când compoziția este gata, turnați-o în matrițele pentru brioșe sau în matrițele pe care le aveți la dispoziție. Cu ajutorul unei linguri, apăsați pentru a le compacta perfect.

 

vedeți și. Brioșe dulci de caise. Un desert delicios și ușor, potrivit pentru un mic dejun irezistibil

 

Apoi puneți-le în frigider să se odihnească câteva ore (cel puțin 2). Biscuiții trebuie să se solidifice bine. Pentru a-i face mai repede, îi puteți pune direct la congelator timp de aproximativ 30 de minute. Rezultatul va fi același și, pe deasupra, veți economisi ceva timp!

Puteți prepara și. Tort de ciocolată, cu doar 140 de calorii. Fără făină și fără unt, este gata în 5 minute

 

Scoateți apoi din biscuiții întăriți din matrițe, având grijă să nu-i rupeți. Îi puteți mânca așa cum sunt sau puteți puteți adăuga o lingură de smântână, frișcă sau îi puteți presăra cu zahăr pudră.  Biscuiții ușori de ciocolată neagră sunt gata să fie consumați, fără sî v fie teamă de kilogramele în plus. Poftă bună! 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel