Biletul NĂUCITOR pentru autorități scris de doi români: „Ceea ce căutaţi se află în LĂZI FRIGORIFICE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mesaj halucinant pentru salvatorii din Gorj, lăsat de o familie de români la poartă.  „Ceea ce căutaţi se află în lăzi frigorifice“...

O familie din Târgu-Jiu le-a lăsatu autorităților care urmau să intre în proprietate lor un bileţel atârnat în poartă. Ei erau pleacați de acasă, dar au vrut să le arate celor de la ISU Gorj că au fost...mai rapizi decât pesta porcină africană. 

Autoritățile urmau să efectueze controale pentru a stopa focarele de pestă porcină africană și pentru a le lua animalele pentru a le duce la incinerare. Românii, inventivi, s-au gândit să nu îi lase pe aceștia să piardă vremea cu căutările, mai ales că ei nu se aflau la adresă, așa că le-a lăsat un bilet pe poartă.

Pe bileţelul găsit de pompieri scrie: „Suntem plecaţi la cei doi nepoţei, în zona 9 Mai, pentru îngrijire Revenim acasă în jurul orei 18.00. Ce căutaţi se află în lăzi frigorifice”.

„Evident, nu cu prea multe studii, dar cu, proprietarii unui imobil situat pe strada Prelungirea Panduri din municipiul Tg-Jiu au vrut să ne demonstreze că sunt cu un pas în faţa pestei porcine africane. Pentru că s-a confirmat că pesta porcină africană a ajuns şi în câteva localităţi din judeţul nostru, autorităţile responsabile au luat măsuri în consecinţă, iar conform legislaţiei în vigoare şi noi, pompierii militari, avem atribuţii pe acest segment. Nu mică ne-a fost mirarea când am ajuns la porţile acestor cetăţeni care au lăsat un bileţel atârnat în poartă, destul de expresiv ce-i drept, prin care au vrut să demonstreze că înainte să-i loveasă pesta porcină africană au lovit-o ei pe ea”, scriu reprezentanţii ISU Gorj.

ISU Gorj îi sfătuieşte pe oameni să nu le urmeze exemplul acestor cetăţeni, să se supună indicaţiilor autorităţilor şi „să conştientizeze că în joc este sănătatea lor şi a copiilor lor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel