Bilanț negru în Londra. 12 persoane au murit la metrou, de teama infectării cu virusul Covid

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Teama de infectare cu noul coronavirus a provocat moartea a 12 persoane. Practic, oamenii s-au accidentat grav, deoarece s-au ferit să atingă banda scărilor rulante. 

Situația fără precedent din Londra a fost creată din teama de infectare cu Covid. Englezii s-au ferit să atingă banda de susținere a scărilor rulante de la metrou și au sfârșit tragic, relatează The Telegraph.

„Unul dintre ''cele mai mari riscuri'' pentru securitatea pasagerilor este de a nu se ţine şi a cădea din cauza unei ''percepţii conform căreia banda de cauciuc nu este curată în contextul pandemiei'', a explicat  Andy Lord, directorul general al metroului londonez, citat de sursa menționată.

Cu alte cuvinte, teama de infectare prin atingerea unor obiecte frecvente, a adus bilanțul negru pentru Marea Britanie. Cei mai vulnerabili au fost vârstnicii, deoarece s-au dezechilibrat cel mai rapid.

Teama de infectare cu Covid  la metroul din Londra nu este justificată

Reprezentanții metrourilor londoneze spun, însă, că această teamă nu este deloc justificată. Încă de la începutul pandemiei s-au luat măsuri de igienizare. De asemenea, oamenii au posibilitatea de a se vaccina împotriva Covid.

Autoritățile din Londra vor să intensifice protecția oamenilor. Astfel, în perioada următoare se vor monta aparate cu raze ultraviolete pe banda scărilor rulante, pentru înlătura teamă de infectare cu noul coronavirus, menționează sursa citată.

În ultimele șapte zile, în Anglia s-au înregistrat 21 000 de cazuri cu Covid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel