Bilanţ Italia, 26 iulie. Numărul de cazuri raportate zilnic, în scădere. Infecţii ZERO în cinci regiuni

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Italia înregistrează 255 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, în scădere ușoară față de ieri, când au fost 275, în timp ce numărul de decese rămâne stabil. Numărul total de cazuri se ridică astfel la 246.118, în timp ce numărul de pacienţi pozitivi în prezent se ridică la 12.565, cu o creștere față de ieri de 123 de persoane. Acestea sunt câteva dintre datele privind situația de urgență epidemiologică Covid-19 din ultimele 24 de ore lansate de Ministerul Sănătății. În schimb, 5 morți înregistrate în ultimele 24 de ore, aceeași cifră ca ieri, duc totalul la 35.107. 126 de persoane au fost externate, fiind în total 198.446. de oameni vindecaţi.

Cinci regiuni raportează zero infecţii noi în ultimele 24 de ore, respectiv Umbria, Sardinia, Calabria, Valle d'Aosta și Basilicata.

 

Coronavirus, date pe regiuni

 

Există 74 de cazuri noi de Covid-19 în Lombardia. Noile cazuri pe provincii sunt distribuite după cum urmează: Milano (13, dintre care 10 în oraș), Bergamo (25), Brescia (9), Como (3), Cremona (2), un caz în Lecco și zero în Lodi. Și din nou: un caz în provincia Mantua, 6 în provincia Monza și Brianza, unul în Pavia, două în provincia Sondrio și opt în Varese.

Este vorba de 12 infecții, inclusiv 7 asimptomatice, un singur deces în Piedmont, în ultimele 24 de ore. Prin urmare, de la începutul pandemiei au fost înregistraţi 4.126 de morți și 31.606 de infecții. Unitatea regională de criză raportează, de asemenea, alți 12 vindecați, ajungând la un număr total de 26.019 de pacienți care au trecut de boală, și alți 659 la recuperare. Cinci pacienți la terapie intensivă. 654 de persoane se află în izolare la domiciliu. Până în prezent, există 486.073 deteste tampon realizate, dintre care 267.170 sunt negative.

„Astăzi avem 19 cazuri și două decese. Dintre acestea, cinci sunt cazuri de import: doi cetăţeni din Bangladesh și trei din India. Am depășit 600 de mii de teste serologice și tampoane efectuate'. Este ceea ce știe consilierul pentru Sănătate din Regiunea Lazio , Alessio D'Amato.

În Campania au fost depistate unsprezece noi cazuri  de coronavirus, după 703 teste tampon prelucrate în ultimele 24 de ore. O cifră care confirmă tendința zilelor trecute în creșterea infecțiilor: ieri au fost 21 de cazuri noi, dar peste 2.400 de tampoane realizate. Raportul zilnic al unității de criză indică faptul că nu există vindecări sau victime noi.

În Emilia Romagna infectările s-au ridicat la 29.552 de la începutul pandemiei: 61 mai multe infectări decât ieri, din care 40 de persoane asimptomatice identificate în contextul activităților regionale de urmărire și screening. În detaliu, explică Regiunea, dintre cele 61 de cazuri noi, 56 au fost interceptate fie pentru că erau deja izolate, fie datorită contactelor unor cazuri deja cunoscute, fie după ce s-au întors din străinătate, în timp ce verificările sunt în curs în sectoarele de logistică și prelucrare. În ultimele 24 de ore, în plus, s-a înregistrat moartea unei femei în zona Forlì.

În Toscana există 10.430 de cazuri pozitive de Coronavirus, cu 15 mai mult decât ieri (toate identificate în cursul urmăririi), dintre care 7 atribuite unui cluster găsit la Mugello, în Borgo San Lorenzo (Florența) pe teritoriul ASL central din Toscana. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel