Bilanț Coronavirus DIASPORA, 6 mai: EXPLOZIE a cazurilor în GERMANIA

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) informează, miercuri, că 2.405 de români din străinătate au fost, până în prezent, confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus, iar numărul deceselor în diaspora din cauza COVID-19 a stagnat la 96

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 2.405 (+21 față de ieri) cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus).

Cei mai mulți sunt în 1.387 în Italia, 560 în Spania, 29 în Franța, 292 în Germania (+21), 78 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia  și câte unul  în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta și Suedia.

Niciun român nu a fost declarat decedat în străinătate, din cauza coronaviruslui, în ultimele 24 de ore. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 96 de cetățeni români aflați în  străinătate, 29 în Italia, 19 în Franța, 30 în Marea Britanie, 8 în Spania, 5 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția și unul în SUA, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 21 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 8 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel