Bianca Drăguşanu a găsit la mall o pungă cu 21.000 de euro: „Am început ziua drăguț, nu?!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăguşanu a găsit la mall, în această dimineaţă, o pungă cu bani. Nu mai puțin de 21.000 de euro fuseseră pierduți de cineva. Blondina a sunat imediat la poliție, iar banii au reintrat în posesia celui care îi pierduse.

Un echipaj al Poliţiei s-a deplasat la faţa locului, respectiv la mall-ul din zona Băneasa.

Fosta asistentă TV a sunat la poliție imediat după ce a găsit sacoșa și chiar a reușit să găsească persoana, căci lângă bani se aflau și actele acesteia.

În urma investigaţiilor, agenţii l-au identificat pe cel care şi-a pierdut banii. Contactat, el s-a întors la mall pentru a-şi recupera banii. Bărbatul a declarat poliţiştilor că a vândut o maşină şi urma să plece în vacanţă în Italia.

Bianca Drăguşanu a găsit la mall o pungă cu 21.000 de euro: „Am început ziua drăguț, nu?!“

 

Bianca Drăguşanu a povestit, într-o postare pe Instagram, cum a găsit suma de bani, în timp ce se plimba prin mall alături de o prietenă, şi cum a înapoiat-o celui care a pierdut-o.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.

 

Vezi și:

Italia. Româncă în drum spre România, a rămas pe aeroport fără 24.500 de euro, din cei aproape 60.000 de euro din valiză

 

59.000 de euro descoperiți într-un bagaj de mână, confiscat de la un cetățean român pe aeroportul din Pisa, Italia.

Funcționarii de la agenția "Accize, Vamă și Monopoluri" din Pisa - serviciul la aeroportul "Galileo Galilei" -, în colaborare cu grupul Guardia di Finanza din Pisa, au găsit numerar nedeclarat în valoare totală de 59.000 de euro în urma unui control pe aeroport.

Banii au fost găsiți în bagajul de mână al unui cetățean român care se îndrepta spre Otopeni, România. Pasagera nu s-a putut prevala de definiția facilitată, deoarece suma transportată depășea pragul de 40.000 EUR, suma permisă.

Prin urmare, polițiștii au confiscat 24.500 de euro, în conformitate cu reglementările valutare prevăzute de Decretul legislativ nr. 195 din 19.11.2008.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel