Italia. Un șofer român de camion a fost găsit mort într-o parcare: niciun semn de violență pe corp

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Șofer român, sub influența alcoolului, lovește un carabinier și blochează traficul în Cannara
Șofer român, sub influența alcoolului, lovește un carabinier și blochează traficul în Cannara

Un șofer român  de camion a fost găsit mort într-o parcare din Treviglio, Bergamo Italia. Polițiștii nu au găsit niciun semn de violență pe corp.

Un șofer de camion român în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort într-o parcare. Decesul pare să fi survenit din cauze naturale, dar poliția a deschis o anchetă pentru a face lumină în acest incident.

 

Bărbatul era de naționalitate română

 

Un șofer de camion în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort în această după-amiază, în jurul orei 14.00, într-o parcare din Treviglio, în provincia Bergamo. Potrivit primelor informații, se pare că este vorba despre un bărbat de naționalitate română care locuia în zona Piacenza. Acesta și-a pierdut viața din cauze naturale cu câteva ore mai devreme.

Faptele nu au fost încă confirmate de către polițiști, care au deschis anchete pentru a înțelege cauzele exacte ale morții, însă pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, iar habitaclul vehiculului a fost găsit în ordine. Alarma a fost dată de patronul firmei pentru care lucra bărbatul, iar la fața locului au intervenit cadrele medicale la bordul unei ambulanțe și un medic autospecialist.

Dublă crimă în Italia. Mamă româncă și fiica ei, împușcate de soțul italian. Gabriela și Renata au fost găsite moarte în vila lor

 

Ceartă între doi români, care s-a terminat cu bătaie

 

Unul dintre români și-a rănit prietenul cu o bucată de sticlă în urmă unei neînțelegeri izbucnită din motive inutile. Incidentul s-a petrecut seara târziu, duminică 12 iunie, cu puțin înainte de ora 23.00, în via Carducci din Udine, Italia.

Cei doi cetățeni, ambii de naționalitate română, au început să discute într-un mod foarteurât unul cu altul. La un moment dat, unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu o bucată de sticlă. Persoana rănită a fost salvată de către lucrătorii medicali de la 118 și a fost transportată la camera de urgență a spitalului din Udine pentru a fi supusă tuturor examinărilor medicale.

La fața locului au sosit și agenții de la Brigada Volantă a Direcției de Poliție din Udine, care l-au blocat imediat pe agresor: bărbatul a fost reclamat pentru rănile provocate prietenului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel