Belgia. Trei românce, hoaţe de bijuterii. Cum reuşeau să dea spargeri 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bijuterii_furate_romance
bijuterii_furate_romance

Poliția din Mechelen-Willebroek a arestat trei românce, două femei şi o minoră, care deţineau mai multe unelte folosite pentru spargeri şi câteva bijuterii.

 

 

Cele trei au fost văzute, săptămâna trecută, pe strada Oscar van Kesbeeckstraat din Mechelen-Noord. Un automobil cu plăcuțe de înmatriculare franceze a atras atenția unui echipaj de patrulare al poliției. Câteva clipe mai târziu, vehiculul a fost oprit.

„La verificarea automobilului, au fost găsite mai multe bijuterii: un inel și un lanț şi un ceas. Bijuteriile erau ascunse în vehicul”, spune purtătorul de cuvânt al poliției, Dirk Van de Sande. 

Pe lângă bijuterii, în mașină au mai fost găsite şi unelte speciale, folosite la intrarea prin efracţie: freze și șurubelnițe. Cele trei  românce au fost duse la secția de poliție. Poliţia a stabilit că cele trei femei locuia ilegal în Belgia, scrie hln.be.

Româncele au fost puse la dispoziția departamentului Mechelen al parchetului din Anvers. Mașina, uneltele folosite şi bijuteriile au fost confiscate. Ancheta este continuată acum de poliție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel