Belgia. Tânăr șofer român, mort într-un accident cumplit: Florin devenea, peste o lună, tată de gemeni

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 32 de ani a murit, vineri, într-un accident cumplit de camion pe E17 în De Pinte, Belgia. Florin C. era din Botoșani și aștepta să devină tată de gemeni peste doar o lună.

Vineri după-amiază, la ora 14.20, a avut loc un accident de circulație foarte grav pe E17 în De Pinte, în direcția Kortrijk. Camionul condus de șoferul român era oprit pe marignea drumului. Florin Corsei de 32 de ani din Botoșani, stătea lângă vehiculul său după ce erminase de reparat o pană. Chiar în acel moment, un alt camion, care se venea din spate, din motive neclare încă, s-a izbit violent de un alt camion, care apoi s-a prăbușit peste tânărul român și l-a strivit, potrivit nieuwsblad.be.

Atât românul de 32 de ani, cât și celălalt șofer, în vârstă de 55 de ani, au murit. Florin a fost transportat la spital cu răni grave, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

(w670)

Șoferul camionului care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Harelbeke, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul în zonă a fost blocat șase ore. Pentru ridicarea camionului condus de botoșănean a fost nevoie de o macara. Procurorul public din Flandra de Est a numit un expert în trafic pentru a cerceta circumstanțele accidentului.

Potrivit presei locale, drama prin care trece familia acestuia este imensă. Soția bărbatului este însărcinată în luna a opta și împreună mai au un băiețel. Florin C. urma să devină tată de gemeni peste o lună. Împreună cu soția sa aștepta venirea pe lume a  unei fetițe și a unui băiețel.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel