Belgia. Șoferul român al lui „Elvis” și „Superman”, imploră achitarea după mai multe spargeri

Belgia. Șoferul român al lui „Elvis” și „Superman”, imploră achitarea după mai multe spargeri
Belgia. Șoferul român al lui „Elvis” și „Superman”, imploră achitarea după mai multe spargeri

Viorel M., șoferul a doi hoți care se numeau „Elvis” și „Superman”, cere instanţei de la Bruges o achitare pentru implicarea sa într-o serie de furturi de telefoane mobile din Bruges, Beernem și Anvers, Belgia. 

În noiembrie 2014, poliția a arestat trei bărbați români în centrul orașului Bruges pentru că s-au comportat suspicios. Au condus un BMW cu o plăcuță de înmatriculare germană prin centru și au intrat și ieșit regulat dintr-un magazin. Într-un caz, un telefon mobil a fost de fapt furat. Investigațiile ulterioare au arătat că românii au lovit în mod similar în alte locuri. Furaseră deja telefoane mobile în Beernem și Anvers.

Cu toate acestea, anchetatorii nu au fost niciodată complet clari cu privire la adevărata identitate a bărbaților. La urma urmei, doi dintre ei s-au arătat deosebit de inventivi și-au pus numele „Elvis” și „Superman”. Au fost condamnați la un an de închisoare pentru furturi în februarie 2017. A fost condamnat și un al treilea român, care, potrivit Procuraturii, era șofer la momentul faptelor.

Inculpații erau deja în libertate în momentul verdictului, după ce plătiseră o cauțiune de 750 de euro. Nu s-au prezentat la proces. A fost emis un mandat european de arestare.

Recent, Viorel M. a fost încătușat. El a fost transferat la închisoare și acolo a depus o opoziție la sentința sa. La al doilea proces de luni dimineață, șoferul lui „Elvis” și „Superman” a solicitat achitarea.

Hotărârea va avea loc în data de 30 august.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy