Belgia. Șofer român de TIR, în stare critică, după ce colegul său a răsturnat camionul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cetățean român de  30 de ani a fost grav rănit într-un accident, după ce camionul său s-a răsturnat, luni dimineață, pe Autostrada E411, aproape de Namur.

Luni, în jurul orei 8:30, a avut loc un accident spectaculos care a dus la rănirea gravă a unui șofer român de TIR, de 30 de ani. Incidentul s-a petrecut la intersecția Daussoulx, în apropiere de Namur, camionul venind dinspre Liege.

O semiremorcă MAN, cu două persoane la bord și încărcată cu 30 de tone de material stabilizat, care venea din Liège și se îndrepta spre autostrada E411, s-a răsturnat lateral în intersecție. Pompierii  din stația Namur, s-au deplasat la fața locului , la fel și o  ambulanță SMUR.

Când au venit salvatorii, șoferul era nevătămat, dar nu același lucru s-a întâmplat cu pasagerul din cabină, colegul său de schimb, care era blocat între cabină și șina de siguranță pe care se răsturnase camionul. Salvatorii au lucrat mult pentru a stabiliza pasagerul.

Acest cetățean român, în vârsta de treizeci de ani, a fost apoi dus într-o stare critică la CHR din Namur, potrivit Lavenir.net.

Parchetul Namur analizează cauzele exacte ale accidentului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel