Belgia. Șofer român de TIR găsit spânzurat în cabină, într-o parcare din Anvers: „Ce traumă pe copilași!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Descoperire șocantă într-o parcare de lângă o benzinărie din Anvers, Belgia. Un tânăr șofer de TIR a fost găsit fără suflare în cabină.

Din primele informații, este vorba despre un tânăr român, de 29 de ani, care s-a spânzurat în cabina camionului său. Acesta lucra pentru o firmă din România, cu sediul în Covasna. 

Se pare că bărbatul, Cosmin, tocmai avusese o ceartă cu iubita sa. Bărbatul, originr din Ploiești, staționa în acea parcare de aproape 24 de ore.

La fața locului s-au deplasat Poliția, Pompierii și Ambulanța, însă medicii nu au putut decât să constate decesul tânărului. Trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

„Dumnezeu sa-l ierte! Îmi aduc aminte când a venit la angajare, de multe altele în ani de muncă în firmă, meseria asta are una din cele mai rele părți faptul că ești singur când te bântuie gândurile rele! Asa a pățit si Adrian, ce a fost în sufletul lui în ultima zi din viață... am avut o săptămână de dezorientare când am fost să-l recunoaștem și să recuperăm camionul. Oare cît de greu îi este familiei?!! Ce trauma pe copilași!“, a scris unul dintre colegii săi pe un grup dedicat șoferilor români de TIR din comunitatea Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel