Belgia. Iubitul Darianei, ROMÂNCA ucisă într-un CUMPLIT accident, RUPE tăcerea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Iubitul Darianei Palcău, românca ucisă într-un cumplit accident în Belgia, a vorbit pentru prima dată despre tânără.

„Nu pot să trec peste această tragedie şi nici familia ei. Suntem goi. Încercăm să mergem înainte, însă nu suntem în stare de nimic. Dariana era pefectă. A fost cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care am trăit-o.

Citește și Belgia. Tânără ROMÂNCĂ, ACCIDENTATĂ MORTAL

Voiam să ne întemeiem o familie. În ziua în care a murit, urma să aniversăm un an de când suntem împreună. Chiar am fost să vizităm mai multe case pentru că urma să ne cumpărăm una”, a declarat Jonathan de Smet pentru La Capitale.

Dariana Palcău, o româncă în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă pe trecerea de pietoni pe 31 martie, în Koekelberg, Belgia. Două mașini s-au oprit pentru ca românca să treacă, însă un șofer, în vârstă de 19 ani, a mers prin partea dreaptă a mașinilor, dorind să le ocolească, și a izbit-o din plin pe tânără, aruncând-o la câțiva metri distanță.

Şoferul se consideră nevinovat şi a susține el este victima. Houssem-Eddine B. a fost lăsat în libertate, după ce a fost audiat de poliţişti pentru că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor şi pentru că nu avea cazier.

Citește și Belgia. Tânărul care a OMORÂT-O pe Dariana spune că el este VICTIMA. Ce PEDEAPSĂ riscă

El avea un permis de conducere provizoriu şi putea să conducă doar cu un adult în dreapta. El a povestit pentru jurnaliştii de la sudinfo.be că a ales să conducă el maşina pentru că prietena lui, era beată şi conducea cu peste 100 de km/h într-o zonă în care limita era de 50 km/h.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel