EXCLUSIV  Belgia. Destin TRAGIC pentru Cosmin, șoferul ROMÂN de TIR dispărut. A lăsat în urmă două fetițe și o soție îndurerată

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Șoferul român de TIR din Belgia, Cosmin Florea, dispărut din data de 2 martie, a fost găsit ieri.

Din nefericire, Cosmin a fost găsit mort într-un canal la 3 kilometri de unde dispăruse. Anunțul a fost făcut de prietenul său Marian Dănuț Voicu.

„Din păcate azi (n.r. - sâmbătă, 30 martie) l-au găsit pe Cosmin mort și se așteaptă autopsia”, a spus Marian pentru stiridiaspora.ro. „L-au găsit într-un canal în Anwers, la vreo 3 km distanță de parcarea de unde a dispărut”, a mai punctat Marian. 

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru a i se face autopsia, iar autoritățile au început o anchetă pentru a afla exact cum s-au petrecut lucrurile.

Citește și Belgia. Șofer ROMÂN de TIR, DISPĂRUT de 4 zile. CĂUTĂRI MASIVE și APEL la toți CETĂȚENII

Cosmin Florea a plecat în Antwerp pentru a lucra ca să le ofere un trai mai bun soției și celor două fetițe mici de acasă. În data de 2 martie românul a fost văzut pentru ultima dată, atunci când a ieșit la o plimbare și nu s-a mai întors. 

„Cosmin este din Pitești. Imediat a fost anunțată familia și autoritățile. El nu a fugit de la camion pentru că hainele și actele plus un telefon au rămas în camion", a precizat la acel moment Marian, pentru stiridiaspora.ro.

A lăsat în urmă o soție îndurerată, două fetițe care nu o să mai aibă cui să spună tată și zeci de rude și prieteni care îl plâng.

Dumnezeu să-l ierte!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel