Belgia. Doi români care se prostituau și-au ucis cu bestialitate clientul invalid. Începe procesul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi români care se prostituau în Anvers, Belgia, sunt acuzați de omor, iar judecătorii au decis astăzi ca primul termen în proces să fie pe 25 februarie atunci când tinerii vor trebui să ofere explicații despre moartea lui Leo Van Rentergem, în vârstă de 59 de ani, informează gva.be.

„Cei doi homosexuali români lucrau oficial în agricultură, la cules de fructe. După orele de program, ieşeau la vânătoare în jurul gării centrale a oraşului unde ofereau servicii sexuale contra cost unor bătrâni. Îi acostau în toaletele cafenelelor sau în cinematografele unde rulau numai filme XXX din Astridplein, esplanada din centrul oraşului. 

Idila lui Marius și Sorin cu Leo Van Rentergem, în vârstă de 59 de ani, s-a încheiat în arest. Pe 23 mai 2018, Van Rentergem a fost găsit sugrumat în locuinţa sa din Confortalei. Anchetatorii au stabilit că acesta era decedat de trei zile", arată autoritățile.

 

Românii i-au spus că sunt prostituate masculine

 

Conform presei belgiene, Leo Van Rentergem i-a întâlnit pe cei doi români în apropierea gării din oraş, un loc în care străinii îşi oferă serviciile sexuale homosexualilor mai în vârstă. Românii i-au spus că sunt prostituate masculine şi apoi toţi trei au mers la Café Rainbow, un local pentru gay. În jurul orei 21, Van Rentergem, care era invalid şi locuia singur, a plecat spre casă. A fost ultima oară când a fost văzut în viaţă, mai scrie presa.

Potrivit anchetatorilor, Leo i-ar fi luat pe Marius și Sorin acasă, i-ar fi plătit pentru servicii sexuale, însă românii l-ar fi sugrumat și mai apoi au fugit cu bani și obiecte de valoare din casa clientului.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel