Bebeluş de doar două luni, MORT după ce a fost aruncat de la etajul 13 al unui bloc: Daria venise în vizită la mama micuței

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără în vârstă de 30 de ani a fost reţinută de polițiști, fiind suspectată că a aruncat de la etajul 13 bebelușul prietenei sale, la care venise în vizită.

Tragedia a avut loc vineri, în timp ce Daria S. se afla în vizită la prietena ei, proaspătă mămică a unei fetiţe de 2 luni. În timp ce Yaroslava K. se afla într-o altă cameră a apartamentului său, fetița ei a fost aruncată de la fereastră, potrivit The Sun.

Scena teribilă a avut loc într-un bloc turn din districtul Noua Moscova, situat lângă Aeroportul Internațional Vnukovo din rusia, în jurul orei 11.30, ora locală.

Martorii spun că au văzut-o pe tânăra mămică alergând spre fetiță, plângea și s-a prăbușit lângă trupul neînsuflețit. Femeia a avut nevoie de asistență medicală după șocul suferit.

Potrivit unor surse din poliţie, citate de publicaţiile Moskovsky Komsomolets and Mash, Daria S. a fost reţinută în acest caz. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel