Bătrân, bătut şi jefuit de o sumă uriașă. Atacatorul, un român, de 32 de ani, reținut într-un bar

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bătrân, bătut şi jefuit de o sumă uriașă. Atacatorul, un român, de 32 de ani, reținut într-un bar
Bătrân, bătut şi jefuit de o sumă uriașă. Atacatorul, un român, de 32 de ani, reținut într-un bar

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce a intrat în locuinţa unui bătrân, l-a bătut, iar apoi i-a furat peste 11.000 de lei.

Câteva ore mai târziu, polițitșii l-au prins pe atacator, într-un bar. Hoțul avea asupra sa toată suma sustrasă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin apel 112, de un bărbat de 34 de ani, din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că vecinul său, un bărbat de 77 de ani, a fost tâlhărit.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care din primele cercetări au stabilit că, în urmă cu aproximativ 20 de minute, în timp ce persoana vătămată dormea, în imobilul sau, unde locuieşte singur, ar fi pătruns un bărbat pe care nu l-a recunoscut, care iniţial l-ar fi ameninţat, cerându-i bani, iar ulterior l-ar fi lovit cu pumnii peste faţă şi corp, deposedându-l de suma de 11.400 de lei, după care a părăsit imobilul, plecând într-o direcţie necunoscută. Bărbatul de 77 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează comunicatul de presă.

Poliţiştii au început căutările şi au găsit într-un bar din localitate, un bărbat de 32 de ani din Poiana Mare, care avea asupra sa suma de bani furată de la bătrân.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat, luni, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel