Bătrân, amendat pentru încălcarea zonei de frontieră. „Am priponit capra pe imaș”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
batran_amendat_capra_imas
batran_amendat_capra_imas

Un bătrân de 71 de ani s-a ales cu o amendă după ce și-ar fi lăsat capra să pască în zona de frontieră, astfel încălcând regimul de frontieră.

 

Bătrânul care este dintr-o localitate din Soroca, Republica Moldova, spune că a primit o amendă în valoare de 300 de lei. „Am venit să plătesc amenda, pentru că am priponit capra pe imaș. Eu mă aflu în zona de frontieră. A venit Poliția de Frontieră și m-a amendat. Ori capra costă 300 de lei, ori amenda. Am ținut capra să mă hrănesc. Nu-mi ajunge pensia. Am priponit capra pentru o oră”, a povestit Dumitru Lavriuc din satul Cremenciug.

Purtătoarea de cuvânt al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a confirmat pentru redacția TV8 că bărbatul a fost sancționat pentru încălcarea regimului de frontieră.

„A fost sancționat pentru încălcarea regimului de frontieră. Nu este pentru prima dată când nu vrea să se conformeze. A fost avertizat de mai multe ori. Locuitorii din zona de frontieră trebuie să anunțe atunci când intenționează să se afle în această zonă”, a declarat Raisa Novițchi. Potrivit informațiilor, sancțiunea a fost aplicată de angajații sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel