Bătaie cu pumni și bâte de baseball pentru un loc de parcare. Doi români, la spital

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România

Doi bărbați au ajuns la spital, în urma unui conflict care a pornit de la un loc de parcare. Pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru tulburarea ordinii publice și lovire.

Potrivit Jandarmeriei Galați, este vorba de doi bărbați de 31 și 54 ani, care s-au luat la bătaie de la un loc de parcare.

Incidentul a avut loc în cartierul Micro 19. În urma unui apel 112, la fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie.

Unul dintre bărbați prezenta o rană deschisă la cap, iar un al doilea avea urme de lovituri la nivelul corpului. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență, pentru investigații medicale.

„Din verificările făcute la fața locului, jandarmii au stabilit că între cei doi a intervenit un conflict spontan pe fondul ocupării unui loc de parcare, neatribuit conform prevederilor legale. Disputa între cei doi bărbați s-a tranșat cu pumnii și bâtele de baseball, îar în conflict s-au interpus și părinții unuia dintre bărbați, cel care de altfel a provocat scandalul”, au transmis jandarmii.

Pe numele bărbaților, jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate de poliție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel