Bat clopote de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu? Celebru chef, despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru: „Așa vreau să rămână”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bat clopote de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu. Celebru chef, despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru -  Așa vreau să rămână
Bat clopote de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu. Celebru chef, despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru - Așa vreau să rămână

Cătălin Scărlătescu, de 49 de ani, și iubita sa, actrița Doina Teodoru, de 32 de ani, nu-și mai țin relația ascunsă. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, iar în ultima perioadă au postat pe rețelele de socializare diverse fotografii , care sugerează că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

Cei doi au fost surprinși, de paparazii, la un restaurant, înainte de a pleca într-o vacanță exotică. Chiar dacă Chef Scărlătescu a fost rezervat cu privire la viața sa privată, acum a decis să vorbească deschis despre relația pe care o are cu Doina. Juratul de la „Chefi la cuțite” spune că-și doreșste ca povestea lor de dragoste să rămână mereu frumoasă și specială. „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Scărlătescu, pentru Cancan.

Doina Teodoru este din Galați, iar publicul telespectator o știe de la iUmor, sezonul al treilea, show pe care l-a și câștigat atunci. Tânăra a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, iar în prezent joacă în piese ale mai multor teatre din întreaga țară. Cel mai recent proiect artistic în car este implicată este piesa „Te iubesc, dar nu pe tine”, ce se joacă la Teatrul Elisabeta din București.  

 

 Doina Teodoru, celebră după ce a câștigat sezonul al treilea iUmor 

 

„I-am zis mamei într-o zi că eu vreau să mă fac actriță și cu asta am rămas. Apoi, prin clasa a șaptea sau a opta, am văzut la Teatrul Muzical din Galați o piesă pusă în scenă de cei de la UNATC, «Fluturii sunt liberi» și mi-am zis că asta e ceea ce îmi doresc și eu să fac în viață: teatru!”, declara Doina acum patru ani, pentru viata-libera.ro.

Într-una dintre edițiile iUmor, Doina a făcut un roast memorabil care i-a încântat pe jurați. După moment, actrița a fost căutată pe Facebook de Aurelian Temișan, o “victimă” a roastului ei care s-a declarat nemulțumit de cele spuse de Doina. “Chiar după momentul de la audiții, mi-a scris pe Facebook Aurelian Temișan, cu o atitudine relativ agresivă. Am încercat să fiu cât am putut de diplomată, dar nu m-am putut abține să nu încep momentul din finală cu el. Suntem și colegi la teatru, chiar dacă nu avem mari tangențe. Știu, însă, că el lucrează mai mult cu un fost profesor de-al meu din facultate, așa că nu vreau să mă gândesc cât l-o fi bătut la cap pe săracul om”, dezvăluia iubita lui Scărlătescu pentru sursa citată mai sus. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel