Barna, USR: Opoziția lui Iohannis de a NU deveni "notarul lui Dragnea" este "așteptată de societate"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele USR, Dan Barna, este de părere că mutarea lui Iohannis, care a blocat modificările din Guvernul Dăncilă, a fost "așteptată de societate". 

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, referitor la poziția lui Klaus Iohannis privind numirea miniștrilor Dezvoltării și Transporturilor, că opoziția șefului statului "de a nu deveni notarul lui Liviu Dragnea este așteptată de societate".

"Este o reacție normală în condițiile în care PSD decide să facă bambilici asta cu soarta României schimbând miniștri efectiv la mișto. Adică, dacă vă amintiți, a doua zi după remaniere, am spus că dna. Vasilescu nu are nicio legătură cu Ministerul Transporturilor și acum vedem că trebuie să aibă o legătură cu ministerul Devoltării. Deci, nu. PSD nu guvernează România, PSD asigură polițe și decapitează Opoziția. În acest context, opoziția președintelui de a nu deveni notarul lui Liviua Dragnea este una, consider eu, așteptată de societate", a declarat Dan Barna, pentru Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis a precizat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală, decât după data de 1 Decembrie și sărbătorile prilejuite de Centenar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel