Bărbatul dat dispărut, luni seara, de soție, a fost găsit înecat în Mureș

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 69 de ani, care fusese dat dispărut de soția sa, după ce a plecat de la locuința sa din Burjuc, a fost găsit înecat în râul Mureș.  

Pompierii au scos din apă trupul neînsuflețit al bărbatului, acesta fiind găsit în zona „Balastiera”. Polițiștii încearcă acum să afle cum s-a petrecut tragedia. 

„Cadavrul bărbatului de 69 de ani, plecat voluntar din comuna Burjuc, satul Tisa, a fost găsit în apa râului Mureș, pe raza satului Tisa, zona «Balastiera». În cauză nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni cu violență. Cadavrul a fost transportat la SJLM Hunedoara în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Reamintim faptul că, bărbatul a fost dat dispărut de soția  sa, luni seara, relatează servuspress.ro. Femeia le-a spus oamenilor legii că soțul său a plecat, în jurul prânzului aceleiași zile, de la adresa de reședință, din comuna Burjuc, sat Tisa, pe malul râului Mureș, și nu a mai revenit acasă.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel