Bărbatul care a jefuit o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca a fost prins

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Suspectul în cazul jafului de duminică după-amiază, într-o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca, a fost prins. Bărbatul pulverizase cu spray lacrimogen casiera.

Polițiștii clujeni anunță că au prins un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită la data de 17 octombrie a.c., într-o casă de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Duminică, o persoană a furat bunuri din interiorul unei case de schimb valutar din Cluj-Napoca. Primele cercetări au arătat că hoțul a pulverizat cu spray lacrimogen casiera.

Jaful a avut loc duminică

 

Jaf, duminică după-amiază, într-o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca. Hoțul a pulverizat cu spray lacrimogen angajata casei de schimb valutar.

Poliţia anunță, duminică seară, că o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar din Cluj-Napoca.

Primele cercetări au arătat că bunurile au fost furate după ce hoțul a pulverizat cu spray lacrimogen angajata casei de schimb valutar.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, fiind efectuate investigaţii privind comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului, stabilirii împrejurărilor comiterii acesteia, precum şi a prejudiciului cauzat”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Cluj, potrivit ziarului local Dejeanul.

Jaf la o bancă din Brăila 

 

O angajată a unei bănci din municipiul Brăila a reclamat miercuri, la numărul de urgenţă 112, că o persoană a sustras o sumă de bani din incinta sucursalei şi a fugit.

Suspectul este căutat de poliție, iar suma furată ar fi de 4.000 de euro. Jaful a avut loc azi, în jurul orei 14.00. Imediat după eveniment, o angajată a sunat la 112 și a sesizat 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani

"Astăzi, în jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila, citat de  obiectivbr.ro. Reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă, pentru a identifica persoana care jefuit instituția bancară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel