Bărbat executat în stil MAFIOT lângă București

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

O femeie din Măgurele a auzit, marți dimineață, două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient. Ulterior, echipajele de intervenție au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează cercetări.

"În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin", informează Poliția Ilfov.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care au constatat decesul bărbatului prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

„În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov", mai arată Poliția Ilfov, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel