Bărbat, atacat în faţa blocului, pentru un lănţişor de aur

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Banda de hoți români, condamnată în Italia: Au fuart peste 100.000 de euro de pe cardurile bătrânilor / catuse
Banda de hoți români, condamnată în Italia: Au fuart peste 100.000 de euro de pe cardurile bătrânilor / catuse

Un bărbat, în vârstă de 39 ani din comuna Nojorid, județul Bihor, a fost reţinut pentru 24 ore, după ce sâmbăta trecută, a atacat un orădean în faţa unui bloc de pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi i-a smuls lănţişorul de aur de la gât. 

Atacul s-a produs sâmbătă, 3 iulie, în jurul orei 13. Victima, un orădean în vârstă de 63 ani, se afla pe trotuarul din faţa blocului când a fost acostat de tâlhar care, apoi, i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit, potrivit Poliţiei Bihor. Din fericire, victima nu a fost rănită, însă paguba pe care a suferit-o este însemnată, valoarea lănţişorului de aur fiind estimat la 1360 lei. Tâlharul a fost prins, joi, de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea. Este un bărbat în vârstă de 39 ani din Nojorid care a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, sub acuza de tâlhărie.

Tot joi, individul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea unde procurorul care coordonează cercetările a dispus ca acesta să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, stabilindu-i mai multe interdicţii, interzicându-i printre altele să părăsească localitatea de domiciliu, relatează ebihoreanul.ro.

Ancheta în caz este continuată de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel