Bărbat amenințat cu un CUȚIT pentru un loc de PARCARE

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un bărbat a fost ameninţat cu un cuţit, din cauza unui loc de parcare, iar jandarmii au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Agresiunea a avut loc în noaptea de duminică spre luni şi a fost sesizată la numărul unic de urgenţă 112 de soţia victimei, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea.

Aceasta a reclamat că, în timp ce se afla împreună cu soţul pe o bancă din apropierea imobilului unde locuiesc, a observat un bărbat care, a parcat autoturismul în apropierea lor, s-a îndreptat către ei, a scos un cuţit şi a început să-l ameninţe pe soţul acesteia.

"Jandarmii au identificat la faţa locului apelanta, iar în urma verificărilor, l-au găsit şi pe soţul acesteia într-un un parc din apropiere. El a declarat că a fugit de teamă, agresorul urmărindu-l cu un cuţit în mână. Bărbatul a menţionat faptul că, în jurul orei 17.30, a mai avut un conflict cu persoana în cauză, motivul fiind un loc de parcare", se arată în comunicatul IJJ.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe agresor şi au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel