Bandă de hoţi români, prinşi la trei ani după o serie de furturi în Belgia

Andreea Cosma |
Data publicării:

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 37 de ani, din municipiul Tulcea, au fost identificaţi de poliţişti şi arestaţi preventiv în vederea extrădării, după ce în urmă cu trei ani au săvârşit 15 infracţiuni de furt calificat în diferite localităţi din Belgia.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea, cei trei bărbaţi daţi în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi furt calificat au fost identificaţi la finele săptămânii trecute şi apoi prezentaţi Curţii de Apel Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă în vederea predării către autorităţile belgiene.

"În luna noiembrie a anului 2017, bărbaţii ar fi săvârşit 15 infracţiuni de furt calificat în diverse localităţi din Belgia, de unde au sustras diverse sume de bani şi bijuterii. Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa", se arată în comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Samoschi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel