Băiețel de trei ani, abuzat și ucis de babysitter: „S-a înecat în cadă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Băiețel de trei ani, abuzat și ucis de babysitter „S-a înecat în cadă”. FOTO: captură dailymail.co.uk
Băiețel de trei ani, abuzat și ucis de babysitter „S-a înecat în cadă”. FOTO: captură dailymail.co.uk

Un babysitter din Florida a fost acuzat că a neglijat, abuzat și ucis un băiețel de trei ani aflat în grija sa, după ce i-a lăsat mamei băiatului un bilet în care spune că s-a înecat accidental în cadă. Autopsia a dezvăluit că micuțul a fost bătut.

Joshua Manns, în vârstă de 25 de ani, ar fi sunat-o pe mama lui Jameson Nance, în vârstă de 3 ani, pe 11 iunie, în timp ce se afla la serviciu, și i-a spus că s-a înecat în cadă. Dar când s-a întors în apartamentul ei din vestul Melbourne, a descoperit că Manns nu se vedea nicăieri și niciodată nu ceruse asistență medicală.

În schimb, spun autoritățile, el i-a lăsat o scrisoare spunând că a avut o criză în timp ce Jameson era în cadă.

Autoritățile au spus că a scris în scrisoare: „nimeni nu l-ar crede și nu a vrut să-și petreacă viața în închisoare pentru ceva ce nu a făcut”.

 

Micuțul suferea de sindromul copilului bătut

 

Medicul legist, totuși, nu a găsit nicio dovadă că micuțul s-a înecat, spunând că suferă de fapt de sindromul copilului bătut, suferind de răni de câteva săptămâni, inclusiv o coastă ruptă, răni la cap și umflături ale creierului.

Jameson suferise, de asemenea, un picior rupt în martie anul trecut, iar Departamentul pentru Copii și Servicii Familiale din Florida a investigat un alt picior rupt pe care îl avea când avea doar 1 an, potrivit WESH.

Și cu puțin timp înainte de a muri, departamentul a investigat „răni suspecte”, ca niște urme de arsură pe braț.

Pe 28 iunie, babysitterul a fost arestat de Marshall-urile Statelor Unite în Georgia, relatează ClickOrlando, în timp ce încerca să scape cu ajutorul familiei sale pentru a reveni în statul său natal din Virginia de Vest. El a fost trimis în judecată vineri, în picioare în tăcere, în timp ce un judecător din Florida l-a acuzat de crimă la gradul I, precum și de acuzații de neglijență și abuz.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel