Bagă o ceapă în mașina de spălat. Trucul genial la care nu te-ai gândit vreodată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Bagă o ceapă în mașina de spălat. Trucul genial la care nu te-ai gândit vreodată
Bagă o ceapă în mașina de spălat. Trucul genial la care nu te-ai gândit vreodată

Mașina de spălat rufe este unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri atunci când facem curățenie în casă. De aceea, astăzi vă vom prezenta trucul cu ceapa pentru a vă curăța tamburul mașinii de spălat.

Mașina de spălat rude este, fără îndoială, una dintre invențiile pe care le apreciem cel mai mult atunci când facem treburile casnice. Cu toate acestea, mulți oameni tind să creadă că, deoarece această mașină este în contact constant cu apa și săpunul, se curăță singură și nu are nevoie de întreținere. Însă, nu este cazul, deoarece acumulează multă murdărie, resturi, scame. Tocmai de aceea astăzi îți vom prezenta un truc cu ceapă care curăță tamburul mașinii de spălat rufe.

Citește și Trucul cu ceapă pentru a-ți face geamurile să scârțâie de curățenie. Metoda rapidă pe care o folosea bunica înainte de Sărbători

Pare incredibil că un produs atât de simplu, ieftin și obișnuit în bucătăriile noastre este atât de util pentru a îndepărta murdăria. În plus, este foarte practic și eficient deoarece ceapa conține acid ascorbic, astfel încât nu va trebui să ridici niciun deget pentru a curăța. Nu aveți nevoie de produse toxice, scumpe sau corozive, nu trebuie să curățați cu riscul de a vă zgâria mașina de spălat rufe, ci doar să folosiți această legumă incredibilă și populară.

 

Trucul cu ceapa pentru a curăța tamburul mașinii de spălat

 

Materiale necesare:

- patru cepe

- niște șosete

Vezi și Amestecul puternic cu bicarbonat pentru a vă face aragazul ca nou. Fă-ți propriul degresant cu ingrediente pe care le ai deja în casă

Pas cu pas:

Începeți prin a curățați ceapa. Apoi, puneți o ceapă în mijlocul ciorapului și legați un nod la ambele capete astfel încât ceapa să nu se miște. Apoi puneți cealaltă ceapă în alt ciorap și legați la fel, cu noduri la ambele capete. Așa că puneți ceapa și faceți nod până când toate cele patru cepe sunt toate în mijlocul șosetelor.

Pune ciorapii cu ceapă în mașina de spălat și rulează un ciclu complet la temperatura cea mai înaltă. Gata! Ceapa va curăța perfect tamburul mașinii dumneavoastră de spălat și fără zgârieturi.

Încearcă și Cum să scapi de petele de pe fețele de masă cu ingredientele pe care le ai în casă. Trucuri simple și ieftine care le vor lăsa ca noi

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel